BİNGÖL / SOLHAN - Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Dilimizin zenginlikleri etkinlikleri kapsamında kurumuzdaki çalışmalar devam ediyor.

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"kapsamında söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında okulumuzda bu ayın değeri olan Mehmet Akif ERSOY ve Safahat ile ilgili etkinlikler düzenlendi. Her sınıf düzeyinde seçilen öğrencilere dağıtılan Safahat ile ilgili okumalar yapıldı. Pano çalışmaları düzenlendi. Ypılan slogan yarışmasında "'' Ervah sükûnete durduğunda ebrâr bûd olur'' cümle/ afiş çalışması birinci seçildi.

Yayın: 20.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 11:35 - Görüntülenme: 205

Etiketler :