BİNGÖL / SOLHAN - Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

DİN ÖĞRETİMİ ZOOM TOPLANTISI YAPILDI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından "Hedef YKS 2024" toplantısı yapıldı. Fen ve Sosyal Bilimler İmam Hatip Liselerinin yanısıra diğer tüm liselerin katıldığı zoom toplatısına Genel MüdürümüzDr. Ahmet İŞLEYEN'de katıldı.

Toplatıya okulumuz temsilen "Hedef YKS 2024" koordinatörü okul müdürümüz Mikayil AZAK katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Din Öğretimi Genel Müdür Yardımcısı sayın İhsan ERKUL yaptı. Sayın ERKUL, "akademik ve ahlaki başarının  bir arada yürütülmesinin öneminden" bahsetti. Velilerin akademik başarı olmadan okullarımızın istediği sinerjiyi oluşturamadığını ifade etti.

Sayın ERKUL'un konuşmasından sonra Din Öğretimi Genel Müdürümüz Dr. Ahmet İŞLEYEN kısa bir teşekkür konuşması yaparak yeni eğitim öğretim yılının başarılı, huzurlu ve sorunsuz geçmesi temennisinde bulundu.

"2024 YKS" programı yol haritasının tanıtımını ise sayın Bahattin GÜNEY yaptı. Süreci, yapılması gerekenleri hazırlanan sunum eşliğinde ayrıntılı bir şekilde anlatan Sayın GÜNEY, verimli, başarılı bir yıl dilekleriyle konuşmasını tamamladı.

Okulların soru cevap ve taleplerinden sonra toplantı nihayete erdi.

Yayın: 21.09.2023 - Güncelleme: 21.09.2023 08:57 - Görüntülenme: 151