BİNGÖL / SOLHAN - Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Bahar aylarında oluşacak rehavetlere yönelik motivasyon, sınav kaygısı konulu seminerler gerçekleştirildi.

Mrt

Mesleki rehberlik kapsamında , Rehberlik servisinden destek alınarak YÖK ATLAS uygulaması merkezli tercih danışmanlığı faaliyetleri, üniversite tanıtım faaliyetleri gerçekleştirildi.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıldönümü ilçe düzeyinde yapılan etkinliklerle kutlandı.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "Başarıya Doğru Adım Adım" projesi kapsamında liseler arsı "Beni İkna Et" adlı münazara yarışması yapıldı.

Mrt

Milli Muharip uçağımız kaanın tanıtımı yapıldı.

Şbt

Adım adım başarıya doğru çalışması kapsamında yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Şbt

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik kariyer buluşmaları etkinlikleri devam ediyor.

Şbt

HEDEF YKS 2024 Afiş çalışması yapıldı.

Şbt

"HEDEF YKS 2024" süreci kapsamında velilerimizle devam eden süreçle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi süreci ile ilgili tanıtım çalışmaları yapıldı.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 12. sınıflara yönelik "Etkili Ders Çalışma Yöntenleri" semineri düzenlendi.

Şbt

12. sınıflara performans denemesi yapıldı.

Şbt

2024 YKS başvuruları 1 Şubat Perşembe günü başladı. Sınava başvurmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna başvuru süresi içinde, ÖSYM'nin "http://www.osym.gov.tr" internet adresinden erişebilecek. ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre adaylar katılacakları her bir oturum için ayrı ayrı başvuru ücreti ödeyecek. Ödemeler belirtilen bankaların yanı sıra internet üzerinden de yapılabilecek.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi başvuruları başladı. 3 Ocak2ta başlayan başvurular 30 Ocak’a kadar devam edecek.

MSÜ Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için adaylar ÖSYM’nin resmi internet adresinden başvuru yapabilecek.

MSÜ sınavı için geç başvurular ise 7 Şubat 2024 tarihinde alınacak.

Şbt

2023-2024 HEDEF LGS-YKS değerlendirme toplantısı yapıldı.