BİNGÖL / SOLHAN - Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

12. sınıflara performans denemesi yapıldı.

Şbt

2024 YKS başvuruları 1 Şubat Perşembe günü başladı. Sınava başvurmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna başvuru süresi içinde, ÖSYM'nin "http://www.osym.gov.tr" internet adresinden erişebilecek. ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre adaylar katılacakları her bir oturum için ayrı ayrı başvuru ücreti ödeyecek. Ödemeler belirtilen bankaların yanı sıra internet üzerinden de yapılabilecek.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi başvuruları başladı. 3 Ocak2ta başlayan başvurular 30 Ocak’a kadar devam edecek.

MSÜ Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için adaylar ÖSYM’nin resmi internet adresinden başvuru yapabilecek.

MSÜ sınavı için geç başvurular ise 7 Şubat 2024 tarihinde alınacak.

Şbt

2023-2024 HEDEF LGS-YKS değerlendirme toplantısı yapıldı.

Şbt

Yarıyı tatili kamp programı raporu hazırlandı.

DYK Kış kampı yapıldı.

Ara

Tüm sınıflar düzeyinde deneme sınavı yapıldı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri etkinlikleri kapsamında kurumuzdaki çalışmalar devam ediyor.

Ara

Hafta içi yoğun ders temposundan sonra hafta sonlarını Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında emek veren öğretmenlerimize motivasyon gezisi düzenlendi.

Ara

Meslek Tanıtım Günleri, her sene olduğu gibi okulumuz mezunlarını,  farklı meslek guruplarını öğrencilerimiz ile buluşturmak ve meslekler hakkında onları bilgilendirme fırsatını oluşturmak için gerçekleştirilecek.

Ara

Okulumuz Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü farkındalık etkinlikleri düzenledik.

HEDEF YKS 2024 SINAV TAKVİMİ

“Hedef YKS 2024” kapsamında deneme sınavı takvimi hazırlandı. 12. Sınıflar düzeyinde yirmi birinci dönem ve yirmi adette ikinci dönem olmak üzere kırk adet deneme sınavı planlaması yapıldı.

Ara

Dünya nüfusunun yaklaşık yüzde 15’i, yani 1 milyardan fazla kişi çeşitli yeti yitimi (Engellilik) durumuna sahiptir. Engellilik oldukça çeşitlilik göstermekte, nüfusun yaşlanması ve kronik hastalıklardaki artış nedeni ile engelli sayısı da artmaktadır.

Ara

Okulumuz Kız Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Lisesince her ay düzenli olarak uygulanan Ayın sınıfı çalışmasında bu ayın en değerli sınıfı 11-A oldu.

Merakın saati olmaz.